Miješanje  - Blendiranje

Miješanje - Blendiranje


Precizno miješanje izuzetno je važno za procese  prerade praškastih materijala, posebno u farmaceutskoj industriji. Arcon  u svojoj  ponudi  ima visokokvalitetne mješalice i sustave za miješanje praškastih materijala i i granula, proizvedene od strane vodećih svjetskih proizvođača  takve vrste opreme. Prikladni su za upotrebu u laboratorijskim i proizvodnim okruženjima. Dostupni  blenderi mogu podnijeti bilo koju veličinu šarže, od ispod 5 litara pa sve do preko 6000 litara, pružajući učinkovito i  blago miješanje. Svi  blenderi  zadovoljavaju  standarde dobre proizvođačke prakse ( GMP-a ) , a dizajnirali su ih i proizveli industrijski  lideri u toj specifičnoj niši. 
Ovisno o modelu, laboratorijske jedinice mogu rukovati  šaržama volumena  od 0,1 do 1000 litara. Prikladni su za širok spektar primjena u kojima je potrebno precizno mljevenje i miješanje praha, granula i ostalih tvrdih supstanci, uključujući miješanje uzoraka, razvoj formulacija, rad na skaliranju industrijske proizvodnje, pilot i čak proizvodnim pogonima u manjih razmjera.
Paleta proizvodnih miješalica-blendera  dizajnirana je tako da odgovara svakom  zahtjevu  kupca. Ovisno o primjeni, željenom kapacitetu i raspoloživom prostoru nudimo različite vrste i oblike mješalica – blendera : Dvo konusne ( Double Cone ) , V-Shell,  IBC ,  Scholl miješalice. Sve one pružaju izvrsne performanse umiješavanja čak i kod najdelikatnijih materijala.

Komparativne prednosti korištenja našeg asortimana miješalica:
  • Različiti kapaciteti, do 6000 litara.
  • Svi su modeli izrađeni od nehrđajućeg čelika.
  • zadovoljavaju GMP  propise.
  • Dizajn s jednim ili dvostrukim postoljem.
  • Cjelovita dokumentacija za postupak provođenja validacije

Galerija